Di Francesco blizu otkaza, pojavio se novi kandidat za trenera Rome

Burno u Romi

Di Francesco blizu otkaza, pojavio se novi kandidat za trenera Rome

Loši rezultati koje Roma bilježi na otvaranju sezone mogli bi rezultirati otkazom za Eusebija Di Francesca.

Rimljani igraju izuzetno loše, na momente igrači djeluju kao da prvi put igraju zajedno, a sudeći po natpisima medija iz Italije u klubu gube strpljenje i spremni su uskoro uručiti otkaz Di Francescu.

Tako se na 'čizmi' sve češće špekuliše o tome ko bi, u slučaju otkaza, mogao naslijediti Di Francesca. Glavni kandidat za zamjenu bio je Antonio Conte, no kako je on ipak odbio ponudu, pojavio se novi kandidat - Roberto Donadoni.

Donadoni je dobro poznato ime u italijanskoj sportskoj javnosti. Posljednji angažman je imao u Bologni, a kroz karijeru je, između ostalog, još vodio Cagliari, Napoli, Genou, reprezentaciju Italije...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma, podsjetimo, trenutno u Serie A zauzima tek 14. poziciju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi