Di Francesco: Ne spavam zbog loših igara, a o Džeki ćemo sve znati 31. januara

Trener Rome ponovo odgovarao na pitanja o transferu bh. napadača

Di Francesco: Ne spavam zbog loših igara, a o Džeki ćemo sve znati 31. januara

Roma ne igra u dobroj formi u posljednje vrijeme. Muče se Rimljani u realizaciji, a stvari bi mogle biti još gore ukoliko Edin Džeko napustio Olimpico i pojača redove Chelseaja.

"Prvih 25 minuta smo igrali užasno. Uopšte nismo bili u utakmici, isključivo smo igrali na kratke pasove, a 'preživjeli' smo zahvaljujući našem golmanu... Nije mi jasno zašto smo u strahu izašli na teren. Mučimo se u realizaciji i to nam pravi velike probleme", izjavio je Di Francesco nakon utakmice.

Italijanske novinare je, naravno, zanimalo i šta se dešava kada je transfer Edina Džeke u pitanju i da li italijanski stručnjak "ima problema sa snom" zbog činjenice da bi mogao izgubiti najboljeg napadača?

"Ono zbog čega ne spavam jesu loše izvedbe, poput ove u prvih 25-30 minuta, kao i činjenica da ne možemo postići gol. Što se tiče drugih stvari sve će se znati 31. januara", odgovrio je kratko Di Francesco okupljenim predstavnicima medija, poručivši da će Džekina budućnost biti jasnija kada završi prelani rok.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti