Gandini o Džekinom transferu: Ponude su tu, procjenjujemo, ali tri strane se moraju dogovoriti

Izvršni direktor Rome otkriva da pregovori još traju

Gandini o Džekinom transferu: Ponude su tu, procjenjujemo, ali tri strane se moraju dogovoriti

Roma je u nedjelju pretrpila težak udarac izgubiši na svom Olimpicu od Sampdorije rezultatom 0:1. Međutim, iako je Vučica očigledno u lošoj formi, u Rimu je glavna tema i dalje Edin Džeko.

O Džekinom mogućem transferu u Chelsea se špekuliše već danima. Svaki dan iz evropskih i svjetskim medija stižu zbunjujuće informacije, od toga da je bh. fudbaler nadomak transfera u Chelsea, do vijesti da je Roma odbila sve ponude ili da su Plavci odustali od transfera.

Nakon utakmice sa Sampdorijom i izvršni direktor Rome Umberto Gandini je razgovarao sa predstavnicima italijanskih medija, a naravno većinu novinara je zanimalo i šta se dešava sa transferom Edina Džeke.

"Postoje ponude, razgovaramo i procjenjujemo, ali potrebno je da se dogovore tri strane da bi se transfer realizovao. Ponekad je potrebno postići dogovor i sa ljudima koji se nalaze u igračevom krugu", izjavio je Gandini za Sky Sport Italia i tako otkrio da su pregovori o Džekinom transferu i dalje "u punom jeku", kako sa Chelseajem tako i sa samim bh. fudbalerom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi