Navijači Rome žele Džekin ostanak: Protesti protiv "pohlepne" uprave
(Foto: Twitter/Tancredi Palmeri) Zanimljiv potez navijača Vučice u znak protesta. U Rimu ne žele novac po svaku cijenu, dosta im je Pallottine politike.

Simpatizeri Rome se ne slažu sa politikom kluba

Navijači Rome žele Džekin ostanak: Protesti protiv "pohlepne" uprave

Transfer saga Edina Džeke kao da nema kraja. Bh. napadač je jedan dan nadomak transfera u Chelsea, dok već sutra stižu demanti iz Rome. Čini se da više ni navijačima Rome nije jasno šta se dešava, ali je jasno da oni žele Džekin ostanak na Olimpicu.

Roma je danas razočarala svoje navijače upisaviši na svom terenu minimalan poraz (0:1) od Sampdorije. Međutim, ono što je još veće razočarenje za sve simpatizere Vučice jeste, kako smatraju, pohlepa čelnih ljudi kluba.

Naime, oni se ne slažu sa prodajom Edina Džeke Chelseaju, te su mišljenja da je klub u mnogo boljoj situaciji sa bh. fudbalerom u svojim redovima.

Kako bi ukazali na činjenicu da čelnici kluba žele zarađivati po svaku cijenu, pa makar to značilo i prodaju ponajboljih igrača, navijači Rome su danas ispred stadiona dijelili lažne novčanice američkih dolara i to sa licem predsjednika i jednog od vlasnika kluba Jamesa Pallotte na njima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očigledno je da se navijači ne slažu sa politikom kluba, a da li će zbog njihovih protesta i pritisaka koje vrše na upravu Roma i odustati od Džekine prodaje ostaje da se vidi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi