Di Francesco objavio sastav i razočarao navijače

Džeko ostao na klupi

Di Francesco objavio sastav i razočarao navijače

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras igraju na domaćem terenu protiv Frosinonea u okviru šestog kola italijanske Serije A.

Roma je očajno počela novu sezonu, a nakon poraza od Bologne trener rimskog kluba Eusebio Di Francesco nalazi se pod ogromnim pritiskom. Vučica večeras mora pobijediti, pa zbog toga mnoge čudi da je Di Francesco odlučio odmoriti neke igrače večeras.

Među njima je i Edin Džeko koji će večerašnju utakmicu početi s klupe, a pored njega tu je još i Florenzi. Šansu u prvom timu dobio je Patrick Schick, a društvo u napadu će mu praviti Cengiz United i El Shaarawy.

Roma: Olsen, Santon, Manolas, Fazio, Kolarov, De Rossi, Nzonzi, Pastore, Cengiz Under, El Shaarawy, Schick.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Klupa Rome: Mirante, Fuzato, Florenzi, Karsdorp, Marcano, Juan Jesus, Luca Pellegrini, Zaniolo, Cristante, Lorenzo Pellegrini, Kluivert, Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ovaj Schick je najveci promasaj u Romi, u Romi je vec vise od dvije godine i nista nije pokazao i opravdao povjerenje, ako se ne varam Schick je doveden iz Sampdorije i placen 12 miliona eura, Schick je najveca greska Rome, ne znam zasto forsiraju ovog fudbalera jer od njega nema nista.
19 1
ismir rasimovic
apsolutno se slazem.potpuni promasaj...preko godinu je tu,konstantno dobija prilike za igru i nista.mislim da vise ne zasluzuje toliko prostora i prilika.treba se forsiratimali Kluivert kad je vec dovoden
10 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi