Di Francesco zna kada će Džeko postići gol

Vjeruje u bh. napadača

Di Francesco zna kada će Džeko postići gol

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome jučer su u velikom gradskom derbiju pobijedili Lazio sa 3:1 u okviru šestog kola italijanske Serije A.

Vučica je konačno uspjela prekinuti lošu seriju i s dvije vezane pobjede vratiti samopouzdanje u ekipu. Sigurno da je navijačima najvažnije što je Roma jučer slavila protiv ljutog rivala Lazija iako su mnogi poručili da će se to teško desiti zbog nešto loše forme izabranika Eusebija Di Francesca.

Međutim, Roma je jučer odigrala sjajnu utakmicu i na kraju je zasluženo stigla do pobjede. Iako se nije upisao u listu strijelaca veoma zapažen bio je bh. napadač Edin Džeko koji još od prvog kola čeka na novi gol u Seriji A.

Ipak, nakon utakmice trener Di Francesco je izjavio da džeko nije u krizi jer ekipi doprinosi na mnogo drugih načina. Također, trener Rome je dodao da je siguran da će Džeko već za nekolio dana zatresti mrežu protivnika kada će rimski tim u okviru Lige prvaka igrati protiv Viktorije Plzen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Edin je u dosta situacija bio jako dobar i mnogo se trudio. Kod prvog gola je on spustio loptu, a kod drugog je smetao živom zidu Lazija. Džeko je davno pokazao svoj kvalitet i ne treba o tome pričati. Siguran sam da će dati gol već u narednoj utakmici protiv Plzena", rekao je Di Francesco.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Prodatiće Džeko još dosta ovakvih sarajevskih folova Talijanima. On je naš VELIKI sarajlijica.
2 0
Harisss
Causevicu, sedmo kolo je.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti