Šou Angela Di Marie: Prvo golčina za TV špice, a zatim igrača Nantesa natjerao na isključenje

Sve u samo 20 minuta

Šou Angela Di Marie: Prvo golčina za TV špice, a zatim igrača Nantesa natjerao na isključenje

Esmer Oštraković

U toku su revanš utakmice 1/16 finala Evropske lige, a jedan od zanimljivih susreta u terminu do 18:45 jeste utakmica između Nantesa i Juventusa.

Nakon što su u prvoj utakmici na svom terenu kiksali i odigrali neriješeno protiv Nantesa, Juventus želi pobjedu kako bi izborio prolaz dalje.

Krenulo je sjajno za ovu ekipu. Naime, nakon manje od 20 minuta igre imaju prednost od 0:2 i pokazuju da je remi protiv ove ekipe bio samo loš dan.

Gol za vodstvo Juventusa postigao je Angel Di Maria nakon asistencije Fagiolija. Nakon što je Fagioli asistirao reprezentativcu Argentine, on je šutirao iz prve i majstorski postigao gol za vodstvo od 0:1.

Pogodak Di Marie možete pogledati OVDJE.

Samo 15 minuta kasnije bilo je 0:2 za Juventus, te je praktično utakmica već sada riješena i jasno je ko ide u narednu fazu takmičenja.

Oglasi

Pallois je dobio direktan crveni karton nakon što je skrivio jedanaesterac, a gol sa bijele tačke postigoa je Di Maria.

Ovu situaciju možete pogledati OVDJE.

Penal koji je Di Maria pretvorio u pogodak pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Tako Juventus već nakon dvadeset minuta igre ima prednost od dva gola, te igrača više na terenu i zaista je teško očekivati da domaća ekipa može napraviti iznenađenje.

Juventus bi tako trebao izboriti prolaz u narednu fazu takmičenja i ostati u borbi za trofej u Evropskoj ligi.

Top Komentari

user1676165683
FORZA JUVEEEEEEEEEEE ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi