Tako jednostavno, a tako magično: Di Maria je običnim potezom hipnotizirao svoje rivale

Argentinac je izveo čaroliju

Tako jednostavno, a tako magično: Di Maria je običnim potezom hipnotizirao svoje rivale

Admin Čaušević

Angel Di Maria je već godinama među najboljim svjetskim fudbalerima, a mnogi smatraju da je potcijenjen i da mu se ne pripusuju zasluge kakve zaslužuje pošto je obično igrao sa velikim zvijezdama.

Nakon što je prvi dio sezone uglavnom bio na hlađenju što zbog suspenzije što zbog povreda Di Maria je 2023. godinu počeo na sjajan način.

Pun samopouzdanja nakon osvojenog Mundijala sa Argentinom, Di Maria je konačno počeo da pokazuje svoje čarolije u dresu Juventusa.

Bianconeri su u nedjelju navečer dočekali Atalantu, a protiv gostiju iz Bergama iskusni Argentinac je izveo jedan od najboljih poteza u sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Igrala se 34. minuta kada je jednostavnim dodavanjem petom iz teške situacije uspio izbaciti protivničku odbranu te uposligi Fagiolija koji lijepim centaršutem pronalazi Milika, a Poljak zabija gol.

Di Maria je ranije tokom meča uspješno realizovao penal te je imao niz vrhunski poteza i dodavanja te je tako potvrdio svoju klasu.

Top Komentari

axel43
Jbt danas prosljediš loptu petom i odma potez sezone!! Neglupiraj se Čauš, pa ovakvih poteza možeš hrpu vidjeti od naše djece napolju na školskim terenima a da nepričam dalje!! Čuj potez sezone!! Joj amatera!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi