Di Marzio: Inter ima alternativu za Lukakua i Džeku

Rebić na listi želja?

Di Marzio: Inter ima alternativu za Lukakua i Džeku

Edmir Škorić

Vrijeme curi, a Inter još ne dovodi napadače koje Antonio Conte želi.

Romelu Lukaku i Edin Džeko prve su želje Contea uz veznjaka Nicola Barellu, a evo već je sredina jula i još uvijek Inter nije uspio da dovede nijedno od navedenih pojačanja.

Manchester United i Roma oklijevaju, a ugledni novinar iz Italije Gianluca Di Marzio smatra da bi Inter trebao da se okrene alternativama.

On tvrdi da bi Inter trebao da razmišlja o planu B i vjeruje da je Ante Rebić, hrvatski reprezentativac i napadač Eintracht Frankfurta, želja Nerazzurra ukoliko se ubrzo ne dovedu Lukaku ili Džeko.

"Nije lako pronaći igrače poput Džeke ili Lukakua pod određenim uslovima, ali obratite pozornost na profil Rebića jer ga Inter sve više planira dovesti unatoč konkurenciji iz Engleske i Španije", objavio je Di Marzio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U ovom trenutku, prema italijanskim medijima, Interu je pristupačniji Džeko od Lukakua. Situacija je zapravo bila jako napeta na sastanku koji su predstavnici ova dva kluba imali prije dva dana, a mediji u Italiji su to opisali kao "hladni rat".

Inter ne želi odustati od Džeke, a Roma kao da polako popušta, no i dalje nema potvrde o konačnom dogovoru iako je Dijamant davno prihvatio Interove uslove.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi