Di Marzio: Piatek ima novi klub!

Dogovorio se s Herthom

Di Marzio: Piatek ima novi klub!

Najpoznatiji italijanski sportski novinar Gianluca Di Marzio objavio je u ovim trenucima informaciju da poljski napadač Krzysztof Piatek ima novi klub. 

Dosadašnji napadač Milana dogovorio je sve uslove s Herthom i transfer će, prema riječima Di Marzia, biti brzo zvaničan.

Predstavnici njemačkog kluba stigli su danas u Milano gdje su razgovarali s upravom Rossonera i na kraju je posao zaključen.

Klub sa San Siro stadiona dobit će 27 miliona eura plus bonusi. Poljak će put Berlina krenuti ili večeras ili sutra ujutru pa će obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor, za sada se ne zna na koliko.

Inače, ovaj fudbaler je u Milano stigao prije godinu dana iz Genove, ali u posljednje vrijeme pruža prilično slabe partije. Nakon dolaska Zlatana Ibrahimovića postalo je jasno da za njega više nema mjesta u startnoj postavi i bilo je pitanje dana kada će otići.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Herthe za njega su se navodno interesovali Tottenham i Atletico Madrid.

U novoim klubu saigrač će mu naravno biti nekadašnji bh. reprezentativac Vedad Ibišević.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Jadnik se bori za minutazu protiv Ibrahimovica i Ibisevica.
1 0
Koba84
Nisu ga smjeli pustit nikako.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi