Di Marzio tvrdi da je sve završeno: City i Juventus sklopili posao!

Cancelo ide u Englesku, Danilo u Italiju

Di Marzio tvrdi da je sve završeno: City i Juventus sklopili posao!

E. Škorić

Italijanski novinar i specijalista za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi da su Juventus i Manchster City završili razmjenu igrača.

Čeka se zvanična potvrda, ali Di Mario piše da je sve već gotovo. Joao Cancelo odlazi u Manchester City, a danas je nakon samo 15 minuta napustio trening centar italijanskog prvaka.

Njega u Engleskoj čekaju ljekarski pregledi prije zvaničnog potpisa ugovora, baš kao i Danila na suprotnoj strani.

Očekuje se da će Stara dama dobiti 30 miliona eura i uz to portugalskog defanzivca Danila, koji se nije naigrao na Etihadu.

Dvadesetpetogodišnji Cancelo se prošlog ljeta priključio Juventusu preko Intera iz Valencije, te je sa klubom iz Torina osvojio Seriju A.

Posljednjih mjeseci nije u najboljim odnosima s Juventusom, pa je City uspio da ga dovede, a pitanje je hoće li Portugalac moći da se izbori za startnih 11 pored sjajnog Kylea Walkera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sarajevo19
Cancelo valjda u Englesku, a Danilo u Italiju
7 0
Dobojlija
O cemu ovaj novinar ,mene je uspio zbuniti ,koji igrac ide kamo
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi