Wolverhampton želi dovesti igrača Juventusa
Rugani je u martu potpisao novi ugovor sa Juventusom do 2023. godine

Naredne sezone bi mogao imati malu minutažu u klubu iz Torina

Wolverhampton želi dovesti igrača Juventusa

S. Pašalić

Prema pisanju nekoliko engleskih medija, igrač Juventusa, Daniele Rugani je na meti Wolverhamptona.

Wanderersi su željeli dovesti Rubena Diasa, ali nakon neuspješnih pregovora sa Benficom okrenuli su se igraču kluba iz Torina.

Wolverhampton nije bio spreman da plati portugalskom klubu traženu cijenu, ali je sada spreman izdvojiti 30 miliona eura za Ruganija i završiti posao do kraja sedemice kada završava prelazni rok u Engleskoj.

Ponuda je to koja bi mogla zadovoljiti ljude u Juventusu nakon što su odbili ponudu Arsenala koji je želio dovesti Ruganija na dvogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa.

25-godišnji Rugani je prošle sezone odigrao 20 utakmica za Juventus i u martu je potpisao novi ugovor sa ovim klubom, ali je sada postao peti izbor Maurizija Sarrija poslije Giorgia Chiellinija, Leonarda Bonuccija, Matthijsa de Ligta i Meriha Demirala pa je njegova minutaža za narednu sezonu pod velikim znakom upitnika.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti