Di Marzio tvrdi: Pjanić na stolu ima tri ponude!
Torinski Juventus je navodno spreman pustiti Pjanića za 80 miliona eura (Foto: EPA)

Ogroman interes za bh. fudbalera

Di Marzio tvrdi: Pjanić na stolu ima tri ponude!

M. Šljivak

Miralem Pjanić odlučio je ovog ljeta promijeniti agenta. Za njegovu karijeru se sada brine Fali Ramadani, čovjek koji je proteklih godina napravio ogroman broj velikih transfera.

Naredni transfer bi upravo mogao biti Pjanićev jer se sve češće spominje kako će 28-godišnji bh. veznjak napustiti Juventus ovog ljeta.

Italijanski novinar Gianluca Di Marzio, koji je pravi stručnjak za transfere i koju uglavnom ima ekskluzivne informacije, sinoć je u programu Sky Italije istakao kako na Pjanić na stolu ima tri ponude.

Ramadanija su za usluge bh. fudbalera zvala tri kluba. To su Manchester City, Chelsea i Barcelona i navodno između ovih kluba treba tražiti novi tim reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Međutim, ove informacije iz Italije kose se sa onim koje su stigle iz Manchestera. Građani navodno neće tražiti novog veznjaka nakon što nisu uspjeli dovesti Jorginha iz Napolija, ali sa Cityjem se nikad ne zna.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Ramadani je poznat kao menadžer koji rado podijeli informacije sa italijanskim novinarima i sigurno da u ovim navodima oko zainteresovanih klubova ima i istine.

Pjanić je u Juventus stigao 2016. godine iz Rome, a Stara dama navodno za njegove usluge želi minimalno 80 miliona eura.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zoilomas
ostaje Pjanka sa Ronaldom, lijepim vremenom, lijepim dresovima a i jos jednu titulu, zasto da ne?
13 4
Šaraf
Ma dajte molim vas, u sljedećih 15 dana objaviće te još 20 sličnih tekstova o Pjanicu,a zadnji mjesec već ste 30-ak...
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi