Direktor italijanskog kluba žestoko napao upravu tima iz Premiershipa: Nepoštovanje, ponuda bez..

Tako tvrdi

Direktor italijanskog kluba žestoko napao upravu tima iz Premiershipa: Nepoštovanje, ponuda bez..

Esmer Oštraković

Prije dva dana završen je prijelazni rok koji je bio veoma interesantan, a naravno po pravilu najviše pažnje privuče posljednji dan.

Upravo tada neki klubovi odluče se za panične kupovine, dok se drugi trude da završe sve što su planirali.

Najveći gubitnici prijelaznog roka, posebno posljednjeg dana su uprava Bayerna i Tuchel kojima je u zadnjem danu propalo tri transfera.

A, sada se pojavila priča koju je ispričao direktor Salernitane De Sanctis o bezobraznom pokušaju Wolvesa da dovedu Boulaye Diu.

"Nemam ništa protiv navijača iz Premiershipa, ali imam poruku koju želim poslati menadžeru Wolverhamptona. Nepoštovanje, ponuda bez poštovanja", rekao je De Sanctis i nastavio je:

Oglasi

"Ja, predsjednik i svi u Salernitani nikada nećemo zaboraviti šta su uradili ljudi iz Wolverhamptona.

Bili su haotični u posljednjim satima prijelaznog roka iz ko zna kojih razloga i to nije nimalo uredu.

Kada je riječ o našem fudbaleru, tražim poštovanje za Salernitanu, za sebe i za historiju našeg kluba i navijača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Primili smo poziv kasno navečer i radilo se o ponudi za posudbu sa pravom otkupa, a ako otkrijem cifru koju su ponudili, napravit ću diplomatski incident.

Niko od njihovih direktora me nije lično nazvao. Sve je to uticalo na Diu. Nadam se da će igrač shvatiti koliko smo mu dali", rekao je De Sanctis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi