Arteta dovodi pojačanje zbog kojeg će navijači Arsenala odmah zaboraviti na Mudryka

Bio bi to sjajan posao

Arteta dovodi pojačanje zbog kojeg će navijači Arsenala odmah zaboraviti na Mudryka

Esmer Oštraković

Dosta dugo je Arsenal bio u pregovorima za dovođenje Mykhaila Mudryka, ali je na kraju transfer propao, te je nogometaš u transferu vrijednom 100 miliona eura prešao u Chelsea.

Iako se činilo da je sve gotovo i da će Mudryk postati novi igrač Arsenala, stvari su se zakomplikovale, a Chelsea je reagovao brzo i završio veliko pojačanje.

Navijači Arsenala pomalo su razočarani jer njihova ekipa još uvijek nije dovela niti jedno pojačanje, a vremena je sve manje.

Ipak, uprava ovog kluba pokušava da dogovori dolazak pravog pojačanja koje bi timu pomoglo u borbi za osvajanje prvog mjesta u Premiershipu.

Kako prenose engleski, ali i njemački mediji Arsenal je kontaktirao čelnike Bayer Leverkusena kako bi dogovorili transfer Mousse Diabyja.

Ovaj brzonogi nogometaš ima još dvije i pol godine ugovora sa Bayer Leverkusenom, a sjajne igre privukle su pažnju mnogih klubova.

Oglasi

On je tako postao prva Arsenalova meta do kraja prijelaznog roka, a ukoliko ne uspiju ubrzo da završe njegov dolazak, onda će pokušati sa Raphinhom iz Barcelone.

Problem je taj šot Raphinha više želi ostati u svom trenutnom klubu, dok u Barceloni ne bi imali problem sa njegovom prodajom.

Također, Arsenalu je ponuđen trenutni igrač Brightona Trossard, te je odluka na timu iz Londona, a ne bi bilo iznenađenje da ga dovedu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je riječ o veznom redu, čini se da u januaru neće doći niko, jer Arteta na ljeto želi dovesti Declana Ricea iz West Hama.

Vrijeme prolazi, a navijači su sve više nestrpljivi, te je jasno da će uprava Arsenala morati da reaguje što prije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Hahaah, NOVI NICOLAS PEPE..decko je PAMETAN, bolje igrati LIGU SAMPIONA u Leverkuzenu..
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi