Dick Advocaat u Feyenoord doveo Bernarda Silvu

Mladi nogometaš potpisao

Dick Advocaat u Feyenoord doveo Bernarda Silvu

E. Oštraković

Da uprava Feyenoorda zna šta radi i čime se žele baviti pokazuje i novo pojačanje koje su potpisali.

Riječ je o mladom nogometašu, Bernardu Silvi, Portugalcu koji u ovaj klub dolazi iz Benfice a potpisao je ugovor do 2022. godine, sa mogućnosti produžetka na još dvije sezone.

Mladim nogometašem iz Portugala bili su očarani svi skauti Feyenoorda, te su ga odlučili dovesti kao zalog za budućnost.

Očekivanja su velika od ovog nogometaša, a na njegovom dovođenju insistirao je čak i trener prve ekipe Feyenoorda, Dick Advocaat.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ostaje da vidimo da li će Portugalac opravdati silno povjerenje od Feyenoorda, te hoće li napraviti približnu karijeru kao njegov imenjak i prezimenjak koji nastupa za Manchester City.

Top Komentari

BaboBih
Jaaaaoooo sad pisu nesta kako su velika ocekivanja, kako ovo ono.. a jedini razlog zasto ovo uopste pisete je da mozete napisati naslov Feyenord dovodi Bernarda Silvu da bi ljudi pomislili a to ovaj iz Man City??? Pa ste eto bilo cime ispunili ovaj clanak, a realno nikad culi nit sta znate o igracu
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi