I Deschamps otkriva karte u četvrtak

Objavit će spisak za kvalifikacije

I Deschamps otkriva karte u četvrtak

Endin Čaušević

Za dvije sedmice počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Kataru.

Zmajeve već na samom početku očekuju dva teška zadatka. BiH prvo gostuje u Finskoj 24. marta, a zatim ćemo 31. marta na Grbavici dočekati Francusku.

Jasno je da je aktuelni svjetski prvak favorit u Sarajevu, no sigurno je da će Zmajevi dati sve od sebe da im pomrse račune.

Kao što je poznato naš novi selektor Ivaylo Petev će u četvrtak saopštiti spisak za naredne utakmice, a to će uraditi i Didier Deschamps.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Naime, iz Fudbalskog saveza Francuske potvrdili su danas da će Deschamp u četvrtak u 14 sati objaviti spisak za mečeve protiv Ukrajine, Kazahstana i BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi