24

Komentari (24)

Mirsad1705
Bolje bi mu bilo da nije komentarisao Džekin gol. Nekakve bivše svjetske prvake, tzv. galske pijetlove sinoć su pošteno očerupali bosnanski zmajevi! Pa nisu pošteno šutirali na gol, kamoli da su namučili Šehića. Kod gola koji se njima piše (a oni ni krivi ni dužni), bili su sretniji nego pametgniji, upravo je to trebao komentarisati Dešamp ili šutjeti. Lopta se očeše od igrača i prevari golmana. To je njihov učinak. A sve samo zato jer su nas potcijenili. Sad mi je, nakon ove ovakve njegove bezobrazne izjave, još više žao onih propuštenih prilika, udaraca Demirovića preko gola i Pjanića iz slobodnjaka. Dešamp očito sve više tone u očima svoje publike i šefova, pa se vadi eto nije bila majstorija Džeke, već nekakva nesretna situacija.
Bosonog bog
Pa mi Bosanci zato i igramo fudbal.Da procerujemo kroz noge!Šta ćeš kad znamo.
dinass
Znaci kroz noge,to se uvijek brojalo kao 2,znaci mi smo dobili 2:1 sinoc.Svakako smo mi dali oba gola
Bereta
A jes golcina Griezmana,de njegov gol nazovi majstorlukom mulac jedan
King_Kenny
...mora se covjek malo vaditi,shvatite ga...sa najskupljom reprezentacijom svijeta na jedvite jade uz pomoc sudija izvukao bod protiv najgore BiH u historiji.
Mepa
Onakav gol da je dao Messi ili Ronaldo jos uvijek bi se pricalo kako je to majstorija da samo oni tako mogu i bla bla. Imam utisak da sve sto je Edin uradio u karijeri pokusava mu umanjiti. Lik gdje god je igrao bio je najbolji igrac jer ljudi samo gledaju golove ali stvari koje covjek radi pa svaku utakmicu na ledjima su mu dvojica igraca, to znaci da Dzeko drugom napadacu olaksa posao a sebe umara. Mislim to ozbiljno kad kazem Edin da je Englez, Francuz, Argentinqc, Brazilac, Njemac bio bi u rangu svake godine za zlatnu loptu. Dokaz tome je nor. Lewandowski covjek svaku sezonu odigra ko masina a tek prosle godine ili pretprosle bio je u 3 najbolja. Fudbal je biznis i lobi, ako ti drzava nije marketinski privlacna odmah i tvoja vrijednost kao igraca je manja!
Malmi_Suomi
@Mepa bravo majstore za komentar .
Iskreno , čini mi se ne bi ga ni ja znao tako " skrojiti " kao što si ti.
A sve to važi i za ove " nazovimo i naše" koji pokušavaju na sve moguće i nemoguće načine da ga " oblate ".
Još jednom hvala i puno na komentaru.
dinass
100% tacno i zadnje kolo u Italiji gol koji je jedva dao Lautaro je Dzekina asistencija.I jos jednom mu je identicno nastimao al levat promasi cistu sansu.
user1599499530
S takvom ekipom imas jedan sut u okvir gola pokri se usima..
VenamaHrabrih
Bili ste vi sinoć zreli da vas kkepimo i šteta šti nismo. Ljulali ste se matoro mudo. Da je oveo Krunića, mlatnuli bi vas.
StarMoVe
Nismo imali sreće VAR je još jednom pokazao da onaj karton nije crveni postojao, Kolasinac se slučajno i nesretno okliznuo a moj ga igrač promasio.. Mrzim ovog blebetala još od kako je bio igrač trkač..
dinass
A ne spominje kako mu je Loris pokupio loptu rukama izvan sesnaest ispred Demirovica. Nigdje ni usporenog snimka ni Var-a
StarMoVe
Ma pusti papka čast svim igračima dobri su ali ovaj smrad od trenera je odvratan da nije imo ovakav tim kvalitetan sa ovolikim brojem imena nebi ništa osvojio.. Da samo ih mi vodili na svjetskom osvojili bi ga.
MethodMan
Francuzi nas ne vole to je opće poznato još od rata
dinass
Tacno,****o od Miterana ke stalno blokiralo zracne napade kad su ostale clanice VS to predlagale zajedno sa Jasusi Takasijem japanskim ****etom.
Tas14
anga
Taaa ce seljak
user1605368976
Bilo kako bilo vi ste (Francuzi) Džekina stalna mušterija.
Torres9
Ko djeca znamo,da je uvjek bio cilj,proturiti je kroz noge
Edin Merlin
Ali si zato ti imao srece orangutane usrani,jer si dobio NEPOSTOJECI korner i priznat ti je NEPOSTOJECI GOL .. mrs smece jedno usrano primitivno..
dinass
Korner nije bio al zato autogol jeste,bila je barem pola metra u golu,odmah se vidjelo na zalost.A ovaj smrad komentarise Dzekinu golcinu a svoju sadaku ne spominje.Dobar igrac,prosjecni trener,****o od covjeka.
bk123
A sad netko naš treba reć kakvo je Džeko odlično gadjao i pogodio kroz noge francuskog igrača
DR_GAZiJA
Inace, VAS GOL(autogol) je PRAVA MAJSTORIJA...SMRADU NEREALNI..
dinass
Kao sto sam rekao bio je dobar igrac,prosjecan trener i ****o od covjeka
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.