Dječak nasamario Drogbu kao što niko nije tokom cijele karijere

Kakav pote

Dječak nasamario Drogbu kao što niko nije tokom cijele karijere

Edmir Škorić

Didier Drogba jedna je od legendi Chelseaja i na Stamford Bridgeu ga obožavaju.

Nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače igrao je za Marseille i Chelsea, a sa londonskim klubom je ipak dosegao vrhunac karijere. Osvojio je četiri puta prvenstvo Engleske, te Ligu prvak 2012. godine. Sa 65 golova u 105 nastupa bio je i najbolji strijelac svoje zemlje. Karijeru je okončao 2018. godine.

Navijači Chelseaja ga itekako obožavaju i s potpunim pravom. Nedavno je Drogba, koji nikada nije krio veliku privrženost Chelseaju, prisustvovao druženju s navijačima.

Jedan od mladih navijača zamolio ga je da mu se potpiše na dres. Drogba je to i učinio, no nedugo nakon što je potpisao plavi dres, dječak ga je skinuo, a ispod sebe je imao dres gradskog rivala Arsenala.

Bivši napadač očito nije očekivao ovakav rasplet događaja. "O moj Bože, kako si to mogao učiniti?", rekao je Drogba smijući se.

Video je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a navijači Arsenala su jasno klinca ubrzo proglasili idolom.

Oglasi

"Kakav car, moramo ga nagraditi za ovo", jedan je od komentara oduševljenih Topnika koji smatraju da je dječak ovim potezom nasamario Drogbu kao što niko nije tokom njegove bogate karijere.

A navijači Chelseaja pak žale što danas u timu nemaju jednog Drogbu. Chelsea je u krizi, ima samo jedan bod u dva meča Lige prvaka (poraz od Dinama, pa remi sa Salzburgom).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se tiče Premier lige, nakon šest kola ekipa je šesta sa 10 bodova, a nakon poraza od Dinama na Maksimiru, trener Thomas Tuchel je smijenjen i umjesto njega je došao Graham Potter.

Chelsea je ovog vikenda trebao da igra protiv Liverpoola, no zbog smrti kraljice Elizabethe duel je odgođen i neće se igrati prije oktobra. Narednu utakmicu tim iz zapadnog Londona igra 1. oktobra protiv Crystal Palacea, nakon što se okončaju reprezentativne akcije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti