Diego Costa se oporavio, vjerovatno spreman za Juve

Dobre vijesti za Atletico

Diego Costa se oporavio, vjerovatno spreman za Juve

Brazilski fudbaler sa španskim pasošem Diego Costa oporavio se od povrede stopala.

Podsjetimo, jedna od prvih zvijezda Atletico Madrida je van terena još od novembra mjeseca, ali sada se konačno vratio treninzima.

Dakle, van terena je bio nešto više od dva mjeseca, a španski mediji prenose da će vjerovatno biti spreman za okršaj sa Juventusom u osmini finala Lige prvaka. Podsjetimo, taj duel je na rasporedu 20. februara.

Inače, Costa je ove sezone u svim takmičenjima za Jorganžije odigrao 15 utakmica te je postigao četiri gola uz dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico prvi meč osmine finala Lige prvaka protiv Juventusa igra na domaćem terenu i to će sigurno biti jedan od najvećih derbija ove faze takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi