Sergio Ramos proslavom gola ismijavao Griezmanna

Nije odolio

Sergio Ramos proslavom gola ismijavao Griezmanna

E. Čaušević

Real Madrid je jučer u gradskom derbiju protiv Atletico Madrida slavio sa 3:1, a jedan gol postigao je i Sergio Ramos.

Kraljevi su se pobjedom protiv Atletica vratili u utrku za prvaka Španije i sada od lidera Barcelone imaju pet bodova manje, ali i utakmicu više. Real je jučer odigrao veoma dobar meč i zasluženo došao do tri boda protiv gradskog rivala.

Jedan od golova na ovoj utakmici postigao je i Sergio Ramos koji je u finišu prvog poluvremena bio siguran s bijele tačke za 1:2. Otkako je Cristiano Ronaldo napustio Real izvođenje penala preuzeo je kapiten ovog tima i ide mu poprilično dobro.

No, u centru pažnje našla se proslava gola Sergija Ramosa kojom je ismijavao Griezmanna. Poznato je da igrač Atletico Madrida slavi golove plesom iz popularne igrice "Fortnite, a sada je Ramos odlučio da ga provocira.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

LOLLOL
Ne volim Real, ali Grizman je idiot kakvog se rijetko viđa. Hvala Ramos
5 2
Arnel925
Haha legenda. Neka ismijava onu francusku budalu
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi