Diego Godin se vratio u Urugvaj

Dobio dozvolu kluba

Diego Godin se vratio u Urugvaj

Endin Čaušević

Igrači u Italiji već dvije sedmice nalaze se u kućnoj izolaciji zbog pandemije koronavirusa.

Fudbaleri Intera morali su u obavezni karantin od dvije sedmice nakon meča s Juventusom jer se ispostavilo da je igrač Stare dame Daniele Rugani zaražen koronavirusom.

No, na svu sreću u Interu nije bilo zaraženih, ali su igrači morali ispoštovati pravila kućne izolacije. Ipak, ona je sada završena i pojedini su u dogovoru s klubom odlučili napustiti Italiju.

Jedan od njih je i Diego Godin koji se vratio u Urugvaj kako bi bio sa svojom porodicom.

"Napustio sam Italiju uz dozvolu kluba, doktora i nadležnih institucija. Moram i ovdje biti u karantinu, ali to nije problem jer svi moramo biti odgovorni u ovakvoj situaciji. Svima dajem preporuke da ostanu kući jer je to jedini način da se izborimo s pandemijom", poručio je Godin.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Juntos lo superaremos, con responsabilidad y solidaridad!!

A post shared by Diego Godín (@diegogodin) on

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi