24

Komentari (24)

wenger86
Ma daj ovo je pretjerivanje.. Istina je da je bio jedan od najbolji fudbalera ikada i da je preselio neka mu ke rahmet dusi al sad to naricanje oko njegove smrti je pretjerano i on je samo jedan Boziji rob a veci igraci od njega su Salah, Mane, Ozil, Ronaldo itd.. Koji su osim velicine na terenu pokazali i ljudsku velicinu pomazuci siromasnim i boleanim ljudima..
svasta
I Messi? Onda on nece igrati ako nije 10 tka
douglasssy
Za koju godinu nece brojeva biti, potrosili sve :P ahahah
rifresh
Nek se prestane igrati nogomet najveća počast bi ti bila .
tuner
ja budala i ideje
PeppermintSA
Ovo ne pretjerivanje, ali je skroz ok da Boca i Napoli povuku br 10 ili čak Argentina, iako bi i to bilo malo previse zarad Messija. Ali Boca i Napoli bi trebali.
prometej
Ima li ko da progura da se svakog 10. u mjesecu ne radi u BiH?
vanzemaljac
Moze i cijeli oktobar druze
Penderinos
Ne iste skontali lik kaze da u cast Maradone svi povuku po 10 linija :-P
vanzemaljac
Moze i cijeli oktobar druze
vanzemaljac
"Komentar nije moguće obrisati, jer su objavljeni novi komentari nakon vašeg komentara." Sorry...
Keno
Isto tako bi trebali svi da prestanu da koriste kokain. To bi bila jos veca cast
Grohot
treba povuci 10 skroz iz brojanja isto, znaci idemo 8, 9, 11 :))) umjetnik je bio sa loptom i jedan od najacih ikada ali isto tako je bio kreten van terena, kreten nevidjeni....treba djecu uciti da je to normala??! kako je svijet odljepio tito dragi
Krosteutegurovic
Svaka čast za komentar.
kiki
kreten bio van terena sto je iz siromastva i bijede dostigao vrh,sto je podjelio milione bolesnim i siromasnim,odigrao hiljade humanitarnih utakmica,nikom zlo nije napravio ......naravno da djeci takvi velikani velikog srca trebaju biti uzor a ne ljubomorni pacenici poput tebe.Haj nam ti reci sta si postigo u zivotu pa ces vidjeti ko je kreten nevidjeni i ti i ovaj krsto sto ti se divi
Grohot
Nidje veze ti prica... zivio u zdravlju i sreci
douglasssy
hajd ti ne seri bgt. Ne kontam to poredjenje nas sa Maradonom? Covjek je bio narkoman mrtvi. Igrac u fudbalu, narkoman u svijetu. A ti se ljuti do sutra.
ADNAN_BRANKO
Pa jednog dana bi umro, ne znam šta su očekivali i čemu ovolika hajka, umro je kao i što ćemo svi umrijeti.
Armin29
nisu normalni drug omladina umire
Maestro
Ništa gluplje nisam pročitao pa ovo je izvala stoljeća
SeoRusilac
Hahahah smiješno
WOLF20
Jao debilizma, cuj svi da povuku broj 10
dda27
Htio da bude pametan, isp'o glup. Kakvo povlacenje, jesi li dobar frajeru. Moze se ukazati postovanje na mali milion drugih nacina
bazaorao
Kad umre Ronaldo povucite broj 7. Kad umre Zidan broj 5... i tako sve povlacite dok vam ne sotano u upotrebi samo trocifreni brojevi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.