Diego Simeone otkrio budućnost Antoinea Griezmanna

Kakva je sudbina francuskog napadača?

Diego Simeone otkrio budućnost Antoinea Griezmanna

A. Čaušević

Kako prethodnih tako će se i predstojećeg prijelaznog roka dosta govoriti o budućnosti Antoinea Griezmanna. 

Francuskog napadača već duže vremena u svojim redovima želi vidjeti Barcelona, međutim svjetski prvak s Trikolorima iz Rusije je i dalje član Atletico Madrida.

O budućnosti Griezmanna govorio je Diego Simeone koji vjeruje da će odlični ofanzivac dres Jorgandžija nositi i u budućnosti.

"Uvijek kažem isto. Vidim da se osjeća dobro i zadovoljno. On je naš kapiten i dajemo mu važnost koju zaslužuje", rekao je argentinski stručnjak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Očigledno da nismo u njegovoj glavi i ne znam šta će uraditi, ali nismo zabrinuti. Vjerujemo da će ostati ovdje, ne bojimo se da ćemo ga izgubiti", dodao je Simeone.

Griezmann je u Atletico stigao 2014. godine iz Real Sociedada kada je plaćen 30 miliona eura. Ugovor s madridskim klubom mu traje do 2023. godine, a navodno otkupna klauzula iznosi 100 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi