Fotografija navijača Engleske pred utakmicu u Napulju zgrozila cijelu Italiju

Nije ovo trebao raditi

Fotografija navijača Engleske pred utakmicu u Napulju zgrozila cijelu Italiju

Esmer Oštraković

Večeras se u okviru 1. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvu u Napulju sastaju Italija i Engleska, te se očekuje jako dobra utakmica.

Upravo ove dvije reprezentacije su dva glavna favorita u svojoj grupi, a i jedni i drugi žele da krenu u kvalifikacije sa pobjedom.

Susretale su se ove dvije reprezentacije tri puta u posljednje dvije godine, a Italija ima nešto više uspjeha u tim susretima.

Jedna od te tri utakmice bila je u finalu Evropskog prvenstva kada je Italija ostvarila pobjedu nakon boljeg izvođena penala.

Na sve tri ove utakmice obje reprezentacije imale su jako veliku podršku svojih navijača, a isto se očekuje i večeras.

Osim domaćih, očekuje se da će doći i veliki broj pristalica iz Engleske kako bi bodrili svoju reprezentaciju na ovoj utakmici.

Oglasi

Jedan od navijača Engleske fotografisao se sa zastavom svoje zemlje pred put u Italiju, ali ono što piše na zastavi šokiralo je Italiju.

Naime, na njegovog zastavi napisana je jako ružna poruka upućena Diegu Maradoni.

[twitter]https://twitter.com/CM67_/status/1638899823964303364[/twitter]

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Diego je u kutiji", piše na zastavi.

Jasno je da to jasno aludira na to da je Maradona preminuo, ali je nevjerovatno da je sve to ovaj navijač iskoristio za fotografiju.

Top Komentari

Adrian
Klasični englez.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi