Dimitar Berbatov otkrio Rooneyjev transfer?
Foto: EPA

Objavom na svom Twitter profilu

Dimitar Berbatov otkrio Rooneyjev transfer?

Sve je izvjesnije da će Wayne Rooney nakon 13 godina napustiti Manchester United, a već neko vrijeme se špekuliše da će se najbolji strijelac Uniteda svih vremena vratiti u klub u kojem je ponikao, Everton.

Prema pisanjima engleskih medija postizanje dogovora je veoma blizu, iako još nema zvaničnih potvrda. Međutim, Dimitar Berbatov, bivši Rooneyjev saigrač iz Manchester Uniteda izgleda zna više od ostatka javnosti.

Naime, Barbatov se tek jučer pridružio Twitteru, a već danas je uspio svojom objavom uzburkati javost na Otoku kada je "potvrdio" Rooneyjev odlazak u Everton. On je uz sliku sa Rooneyjem napisao: 

"Sve najbolje Wayne Rooney. Ne zaboravimo da je on najbolji strijelac i legenda Manchester Uniteda. Sve najbolje u Evertonu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova objava se brzo proširila društvenim mrežama i engleskim medijima, a mnogi smatraju da je ovo potvrda špekulacija o Rooneyjevom transferu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti