Rooney do kraja sedmice u Evertonu?

Napadač se vraća na Goodison?

Rooney do kraja sedmice u Evertonu?

Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney trebao bi do kraja sedmice postati novi član Evertona, smatraju engleski mediji.

Rooney se već dugo vremena povezuje sa odlaskom sa Old Trafforda, ali za sada nema nikakvih konkuretnih ponuda ni informacija.

Ipak, dugo se špekuliše da bi Everton trebao biti njegov novi/stari klub, a čini se da će na kraju tako i biti. Naime, engleski mediji prenose kako su se dvije strane konačno dogovorile oko transfera te da bi on trebao biti finaliziran do kraja sedmice. 

Osim Rooneyja, Everton je navodno zainteresovan i za napadača Arsenala Oliviera Girouda, pa bi to mogao da bude mali problem u cijeloj priči. Naravno, Karamele su primorane da dovedu napadača ovog ljeta jer će ostati bez prve uzdanice u napadadu, Romelua Lukakua. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi