Malo ko je osramotio Messija kao sinoć Payet: Argentincu se zamantalo nakon driblinga

Na oduševljenje navijača Marseillea

Malo ko je osramotio Messija kao sinoć Payet: Argentincu se zamantalo nakon driblinga

E. Čaušević

Marseille i PSG sinoć su igrali na Veledromeu derbi na kojem nismo vidjeli golove.

U susretu Marseillea i PSG-a falili su samo golovi jer smo u ovom derbiju vidjeli nevjerovatnu borbu na terenu, ali i fantastičnu atmosferu na tribinama.

Ovaj meč je bio najbolji pokazatelj Lionelu Messiju u kakvu ligu je došao jer ga je osiguranje štitilo dok je izvodio korner nakon što su ga navijači gađali raznim predmetima s tribina.

Messi je čak u finišu utakmice krenuo u kontru, a onda je jedan od navijača Marseillea utrčao na teren i zaustavio zbog čega Argentincu nije bilo jasno šta se dešava.

Da je to bilo "vatreno krštenje" za Messija najbolje pokazuje i njegovu duel s Dimitrijem Payetom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon sjajnog driblinga Payeta Messiju se "zamantalo" što je oduševilo navijače na tribinama koji su gromoglasnim aplauzom pozdravili Payetov potez.

Top Komentari

Klicko
Moj me$$i nije ti to osasuna valencija getafe penal madrid i elche da ih driblas dok ti ne dosadi
2 14
user1614932756
Sve upada
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi