Jakirovićev Dinamo kao mala Barca - Školska akcija i pogodak Kaneka za "eksploziju" u Zagrebu

Dinamo stigao do poravnanja

Jakirovićev Dinamo kao mala Barca - Školska akcija i pogodak Kaneka za "eksploziju" u Zagrebu

E. Oštraković

Fudbaleri Dinama stigli su do poravnanja protiv Betisa na Maksimiru, a to znači da trenutno imaju prolaz u narednu fazu takmičenja.

Iako su nakon prvog poluvremena gubili sa 1:0, igrači Dinama dosta bolje djeluju u drugom poluvremenu i stigli su do poravnanja.

Prelijepu akciju napravili su igrači Dinama u 59. minuti, a sve je krenulo od ispucavanja domaćeg golmana.

Petković je spustio loptu za Batirunu, ovaj je dodao do Hoxhe koji sjajno prolazi po strani i upisuje asistenciju.

Odbrana Betisa bila je fokusirana na Petkovića, a to je sjajno iskoristio Kaneko koji se ubacio iz drugog plana i postigao gol za poravnanje.

Oglasi

Gol Kaneka pogledajte OVDJE.

Kada je riječ o prvom poluvremenu viđena je dosta tvrda utakmica sa samo tri prilike, a jedna je pretvorena u gol.

Dinamo se od prve minute postavio tako da su čekali grešku Betisa, ali su u tom čekanju primili gol.

Dvije prilike u prvom poluvremenu Dinamo je imao preko Petkovića, ali nije uspio zabiti niti jednu od njih ovaj napadač.

Najbliže golu bio je sredinom prvog poluvremena kada je pogodio stativu, ali Dinamo je pred kraj prvog poluvremena primio gol.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Do vodstva su igrači Betisa stigli praktično iz ničega. Dugo su gradili svoju akciju, a veliku pomoć imali su i od igrača Dinama.

Nekoliko vezanih loših reakcija igrača Dinama, lopta je došla do Aitora Ruibala koji dodaje do Bakambua, a napadač Betisa postiže sjajan gol petom.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Cuj kao barsa HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA,Kao city barsa je k obicna novinaru katalonska djukelo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi