Navijači Betisa u Zagrebu režirali scene o kojim mnogi mogu samo sanjati

Šta se dešavalo u hrvatskoj prijestolnici?

Navijači Betisa u Zagrebu režirali scene o kojim mnogi mogu samo sanjati

A. Čaušević

Torcida obično u velikom broju dolazi na gostovanja u Zagreb bilo na Maksimir ili u Kranječeviću, ali o korteu u centru hrvatske prijestolnice navijači Hajduka mogu samo sanjati, naravno iz sigurnosnih razloga. 

Grupa od nekoliko stotina navijača Betisa stigla je u Zagreb kako bi bodrila voljeni klub u revanš meču doigravanja za osminu finala Konferencijske lige.

Zanimljivo da su najvatrenije pristalice Andalužana na Maksimir stigli u Korteu te su prošetali centralnim dijelom Zagreba uz policijsku pratnju.

Glasni, raspjevani i nadahnuti sa navijačkim obilježjima navijači Betisa su "marširali" prema zagrebačkom hramu fudbala uz određenu policijsku pratnju.

Na snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama se može vidjeti da je sve proteklo u najboljem redu te da nisu zabilježeni incidenti.

Oglasi

Zamisliti ovakcu scenu kako Torcida ili bilo koja druga navijačka skupina iz Hrvatske raspjevano u korteu dolazi na Maksimir se čini potpuno neralnim. Svakako iz sigurnosnih razloga.

Torcida kada stigne u Zagreb obično pravi nerede. Tako je bilo i prošle godine kada su pristalice Hajduka "upale" u centar hrvatske prijestolnice te se sukobile sa policijom.

Bilo je nakon gostovanja Lokomotivi u Kranjčevićevoj. Poslije sukoba tri policajca su povrijeđena, dok su dvojica navijača Hajduka privedena.

Inače, za pojedine pristalice Betisa dolazak u Zagreb i nije bio baš toliko prijatan pošto su pretučeni i opljačkani od sedam do osam maskiranih osoba.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Izašli smo iz taksija i tražili gdje se tačno nalazi hostel. Najednom nam se približio jedan muškarac i ljubazno nas upitao gdje smo smješteni. Nakon što smo mu odgovorili, pozvao je ostale koji su bili tu. Poprskali su nas suzavcem i počeli udarati", ispričao je navijač Betisa.

Zagrebačka policija je za napad i pljačku okrivila pristalice Dinama, popularne Bad Blue Boyse.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi