Dinamo Gavranovića prodaje u Englesku

Želi ga Birmingham

Dinamo Gavranovića prodaje u Englesku

E. Škorić

Izet Hajrović i Mario Gavranović igrači su koje bi Dinamo najprije trebao prodati ovog ljeta.

Naravno, svi igrači Dinama su imali izuzetnu sezonu i većina ih se povezuje s drugim klubovima. Iako je Dani Olmo u prvom planu, za očekivati je da Dinamo proda i bh. reprezentativca, ali i Gavranovića.

On i Izet imaju velika primanja, a manje su igrali i zato ih se klub želi riješiti. Hajrović godišnje zarađuje 700.000 eura, a Gavranović 800.000 eura.

Što se Izeta tiče, za sada nije poznato gdje bi mogao nastaviti karijeru, ali sve je izvjesnije da će Gavranović u Englesku.

Švicarski Blick piše da je Gavranović blizu transfera u drugoligaški Birmingham City. Iako se povezivao s Hajdukom, realna opcija je da Gavranović ode u inostranstvo.

Ono što mu Hajduk nije u mogućnosti dati, Birmingham svakako jest. U tom klubu već nastupa bivši igrač Dinama Ivan Šunjić, s kojim je Gavranović igrao pretprošle sezone.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Samo idi i ne vracaj se vise. Dobar si igrac ali NULA od covjeka.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi