Najbolji Dinamov golgeter odbio brojne ponude: Dinamo ima puno veću vrijednost od novca...

Oršić sasvim iskren

Najbolji Dinamov golgeter odbio brojne ponude: Dinamo ima puno veću vrijednost od novca...

Najbolji golgeter zagrebačkog Dinama Mislav Oršić odbio je ove zime brojne ponude. 

Kako prenose hrvatski mediji, njega su željeli neki klubovi iz Kine i MLS-a, ali hrvatski reprezentativac je to odio jer, kako kaže, ne želi trčati samo za novcem na egzotične destiacije obzirom da život u Zagrebu i igranje za Dinamo imaju mnogo veću vrijednost nego što neki misle.

"Ponude su bile korektne i možda bih razmišljao o njima prije dvije godine kad nisam bio u Dinamu. Sad ipak imam određene kriterije i znam što želim, što mogu dobiti u Kini i SAD-u te što imam u Dinamu. Tu je novac najmanje bitan. Naravno, svi živimo od novca, radimo za novac, ali život u Zagrebu i igranje za Dinamo ima puno veću vrijednost nego što neki misle. Nisam spreman mijenjati to za neku nogometnu egzotiku samo zbog novca", kazao je Oršić.

Očigledno da bi za njega idealna ponuda bila ona koja je dobra i finansijski ali od strane nekog dobrog evropskog kluba. Do kraja prelaznog roka ostalo je još mnogo vremena i sve je moguće.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Imam dovoljno godina da ostanem čvrsto na zemlji. Kada i ako nešto bude konkretno, čime će svi biti zadovoljni, onda ćemo sjesti i popričati s ljudima iz Dinama i ljudima koji brinu o mojoj karijeri", dodaje ovaj sjajni fudbaler.

On je u toku ove sezone odigrao 26 utakmica i postigao 19 pogodaka u svim takmičenjima.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Odlican igrac, steta sto Rijeka nije znala iskoristit.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi