Trener Lokomotive iskren na pitanje o tome ko je favorit za titulu, Jakirović ostao zatečen
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Čabraja Jakiroviću očitao lekciju

Trener Lokomotive iskren na pitanje o tome ko je favorit za titulu, Jakirović ostao zatečen

Edmir Škorić

Dinamo se često u prošlosti mučio s Lokomotivom, no uglavnom je pronalazio način da izađe kao pobjednik, ali to večeras nije bio slučaj, pošto je manji gradski rival priredio senzaciju i slavio sa 3:0.

Lokomotiva je razbila Dinamo i sada ga udaljila od titule, te razveselila sve navijače Hajduka. Duje Čop je briljirao u zaostaloj utakmici 4. kola HNL-a, te je svom bivšem klubu utrpao čak tri komda i dobio ovacije po izlasku s terena.

Nakon utakmice, trener Lokomotive Silvijo Čabraja bio je miran i bez pretjerane euforije.

"Otvorilo nam se u 7. minuti, već smo vodili 2:0. I napokon nakon dosta utakmica protiv Dinama smo to uspjeli sačuvati do kraja. Poznato je da prema naprijed imamo hitre igrače koji su radili probleme. Mogao je i Dinamo zabiti, ali smo imali još 3-4 dobre situacije, mogu čestitati igračima na pobjedi", rekao je Silvijo Čabraja pa dodao:

"Dinamo? Nije me iznenadio, mislim da smo mi više iznenadili njih pozitivno. Najveća pobjeda u karijeri? Ne, Istra je bila 4:0, ha, ha. Pa dobro, dobili smo i Hajduka u Splitu 4:2, možda griješim ali velika je pobjeda kad slavite u Maksimiru. Svakoj utakmici pristupam isto, bitna mi je i sad utakmica u Gorici. Dinamo dominira ligom 20 godina, kada ih dobijete doma, još su se pojačali, a mi preko zime izgubili trojicu. Zadovoljan sam".

Oglasi

Lokosi su se pokazali kao nagazna mina za najveće timove u HNL-u, pa su ove sezone već otkidali bodove Dinamu, Rijeci i Hajduku.

"Otkad sam u Lokomotivi, uzimamo bodove velikima. Ma to radi i Gorica, pa Istra je slavila u Splitu, prvenstvo je zanimljivo. Tri kluba su se bodovno izdvojila, samo je Rudeš ostao malo zabetoriran dolje. Ima još jako puno utakmica do kraja, sve je moguće".

Kada su ga upitali ko je njegov favorit za titulu, Čabraja je odgovorio: "Lokomotiva". S obzirom na danas prikazano, nije daleko od istine.

No, Lokosi su predaleko do Hajduka, koji je vodeći sa 41 bodom, Rijeka ima 35 uz utakmicu manje, Dinamo 34 i takođe utakmicu manje. Slijede Osijek i Gorica sa po 27, a tek šesta je Lokomotiva sa 24 boda.

Oglasi

Bio je ovo težak poraz za Sergeja Jakirovića, koji je nakon utakmice rekao:

"Izvinjavam se navijačima, svima kojima Dinama nešto znači. Ovo nije bilo ni blizu onoga što smo htjeli. Ovo je katastrofa, podbacili smo u svim segmentima igre. Da mi je neko rekao da će poslije priprema ovako sve izgledati... Teški podbačaj, naša najgora večeras, a Lokomotivi čestitam. Dobro su igrali, efikasno...", rekao je Jakirović.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Ne zamjeram nikome ništa. Ljudi vole Dinamo, vole gledati ekipu koja daje sve od sebe. Njihovo pravo je da iskažu nezadovolsjtvo". Na pitanje novinara kako komentariše povike da treba ići, bio je kratak.

"Na to ne mogu odgovoriti", rekao je popularni Profa.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi