Sergeju Jakiroviću je bolje da ne ulazi večeras na društvene mreže
Težak dan za sve koji vole Dinamo - Na Maksimiru je Lokomotiva slavila s 3:0 kao veliki autsajder (Foto: EPA)

Pršti sve od negativnih komentara

Sergeju Jakiroviću je bolje da ne ulazi večeras na društvene mreže

Edmir Škorić

Šokantan poraz doživio je GNK Dinamo Zagreb na Maksimiru od Lokomotive, koja je na krilima trostrukog strijelca Duje Čopa slavila sa 3:0.

Dinamo je bio veliki favorit prije meča i nekako se vjerovalo da će doći do pobjede kako bi se primakao vodećem Hajduku, ali uslijedio je poraz kojem se baš niko nije nadao.

Duje Čop je "masakrirao" bivši klub u danu kada je Maksimirom odjeknula vijest da je završena posudba Josipa Brekala iz Fiorentine, a povratak bivšeg reprezentatitivca Hrvastke se nakon današnje sramote čini neophodnim.

Igrači i stručni štab Dinama ispraćeni su zvižducima sa Maksimira, a najviše kritika je na račun trenera Sergeja Jakirovića, pa navijači hrvatskog velikana i najtrofejnijeg tima ne prestaju da ga prozivaju na društvenim mrežama.

Na društvenoj mreži X je na desetine negativnih komentara koji su upućeni bivšem treneru Zrinjskog, a mi ćemo vam izdvojiti samo neke.

Oglasi

""Po stoti put... Jakirović je najgori trener u povijesti Dinama".

"Ovaj Jakirović je najgor itrener kojeg sam gledao u životu bez konkurencije".

"Sergej Jakirović javi se"

"Od onog trentuka kada je došao na Maksimir, Jakirović je čista prevara od trenera. Četiri i pol mjeseca čiste prevare".

"Rekao sam 100 puta,reći ću opet: Jakirović nije trener za Dinamo".

Oglasi

I ispod objave o utakmici na zvaničnoj Facebook stranici Dinama stotine komentara, uglavnom upućenih treneru Jakiroviću.

"Bravo Jakiroviću.....Dinamo u povijesti nikad gori, ne sjećam se kad su gore igrali, ne rezultatski nego ovakva smjesna igra, da igraju 180 minuta nebi dali gola", "Ono što je nekad bio Hajduk, to je sad atomski naš Dinamo…", "Jakiroviću dodijeliti Oscara za najboljeg glumca..Čitavu godinu glumi trenera".

Zanimljivo da je Dinamo samo šest puta poražen s 3 i više razlike na Maksimiru u posljednjih 15 godinam a od toga dva puta od Lokomotive, potom od Salzburga, Milana, Juventusa i Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nakon utakmice Sergej Jakirović je reka oda je ovo katastrofa i izvinio se navijačima Dinama.

"Prvo bih se ispričao svim navijačima Dinama, svima kojima Dinamo nešto znači, ovo nije ni blizu što smo htjeli. ovo je katastrofa, podbacili smo u svim segmentima igre. Da mi je rekao da ćemo poslije priprema ovako izgledati... Teški podbačaj, naša najgora večer, čestitam Lokomotivi na dobroj i efikasnoj utakmici", rekao je Jakirović.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajkan
Čuje Dop
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi