Dinamo na Poljudu bez problema, bh. fudbalera više na klupi nego na terenu

Modri dobili derbi

Dinamo na Poljudu bez problema, bh. fudbalera više na klupi nego na terenu

A. Čaušević

Dinamo je u Splitu pobijedio Hajduk bez većih problema te je ostao maksimalan nakon četiri kola nove sezone HNL-a, bilo je 1:2. 

Modri su poveli u samom finišu prvog poluvremena kada je poslije sjajne akcije loptu u mrežu poslao Kastrati s nekoliko metara.

Na startu drugog dijela eurogol. Oršić se u 52. minuti oslobodio Todorovića, namjestio se na svoju desnu nogu i sjajno pogodio u same rašlje.

Bijeli su neizvjesnost u meč vratili su samom finišu. Igrala se 88. minuta kada je Jurić smanjio na 1:2 što je bio i konačan rezultat meča.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, od fudbalera koji imaju pravo nastupa za bh. reprezentaciju samo je Todorović bio starter, a zamijenjen je u 56. minuti. Gojak je ušao sredinom drugog dijela, dok su Mujakić i Menalo presjedili na klupi.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi