8

Komentari (8)

MethodMan
Jest dosadan hnl
Realist
Najjači klub u regiji a možda i u cjeloj istočnoj Europi
Uranija
Pogledaj kartu jugoistočne europe pa pričaj... Istanbulski klubovi pripadaju europskom kontinentu a i grčki svakako... tetku li ti tvoju nerealnu :)
Realist
I ti tvrdis da su turski klubovi jaci od Dinama.
Uranija
@Realist kad me već nešto pitaš onda me označi da ti na vakat odgovorim... Galatasaray i Fenerbahce su bar duplo bolji od Dinama, isto tako je i sa grčkom Panathinaikos i Olimpiakosom... to što je Dinamu četvrtzavršnica europske lige veliki uspjeh (što je velika stvar) ali zaboravljaš da je Dinamo u kvalifikacijama za ligu šampiona ispao u kvalifikacijama i još jedna vrlo važna činjenica, 20-30 godina je Dinamo čekao da prezimi u Europi... Dinamo na europskoj sceni mora da još bar 3-4 godine pravi uspjehe pa da ga stavljamo u ravan turskih velikana pa i grčkih... P.S. Moraš malo realnije stvari posmatrati da bi bar malo opravdao svoj nick “realist”. Športski pozdrav ljubitelju športa...
Realist
To sto ti smatras grcke i turske ekipe boljim od Dinama jer je to vrh vecini BH igraca to je tvoj problem jer kako ces ti ko bosanac priznat da vam kod brata erdogana nema nista bolje od Dinama. Dinamo bi dobio sve turske klubove i grcke. Jedino bi ga Olympiakos namučio.
Uranija
@Realist ti sve gledaš očima nacionalizma pa spominješ nekakvog nebitnog lika erdogana.... većina u BiH i pored zadojene mržnje (neopravdanog i bez konkretnog obrazloženja) koja dolazi od zapadnog susjeda (jedne velike većine jer u lijepoj Hr ima puno takvih kao ti što bi htjeli da su vec Hrvati od pravih Hrvata) i dalje jede, pije, koristi mnoge stvari za ogromne novce od tog istog zapadnog susjeda jer nemaju tu crtu zadojenosti i hinjskih manira koje nažalost tebe “krase” . Tako je i u sportu, bezbroj kafića je bilo okićeno HR rekvizitima tijekom svjetskog 2018 godine sa dosta podrške za vatrene, i tu tvoja zadojena priča pada u vodu (hladnu i lijepu Neretvu) A kad je u pitanju poredjenje (na tvoje “glupavo” insistiranje) klubova :Dinamo i turski klubovi- to je tvoj zadojeni “kompleks” koji ti ne dozvoljava objektivno sagledanje stvari... jbg športski prijatelju moj, nema ti lijeka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.