Dinamo tek na penale izbacio drugoligaša

Hodžić i Gojak igrali do 58. minute

Dinamo tek na penale izbacio drugoligaša

E. Škorić

Najtrofejniji hrvatski klub, GNK Dinamo iz Zagreba, provukao se danas u Novigradu protiv niželigaša.

Drugoligaš Novigrad se odlično nosio s Dinamom i samo sreća je nedostajala hrabrim domaćim nogometašima, koji su na penale ostali bez plasmana dalje.

Istrani su zaslužili respekt za današnju predstavu, no Zagrepčani nastavljaju svoj put prema duploj kruni, a posljednji put su Modri ispali u ovoj fazi Kupa još 2012. godine od Zadra.

Penali su donijeli dosta uzbuđenja, na kraju je Grgo Živković promašio kompletan okvir gola, pa se Dinamo provukao u četvrtfinale Kupa.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Amer Gojak i Armin Hodžić su igrali do 58. minute, kada su ih zamijenili Dani Olmo i Soudani. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti