23

Komentari (23)

Treba Nalića u reprezentaciju pozvati!
Baboisback
Dinamo uvijek dobije najlakse protivnike.
bk123
Logično je da nositelj dobije lakše protivnike, al treba doći do toga da budeš nositelj.Ako razumiješ šta to znači
pero98
Krosteutegurovic
Šta ima sa Ahmedhodzicem, Koji klub ga hoće sad poslije odlično odigrane partije, niste odavno ništa pisali
DadiG
Kaže Škorić da se Dinamo od kraja branio
Kapak
Kralj. I on i caus, a ima i.neki siljic
rabodimis
Najljepse od svega je to sto je izbjegnuto krvoprolice.. Svijet nije spreman za jos jednu predstavu divljaka iz Beograda i Zagreba, kojih budimo realni ne fali ni na jednoj ni na drugoj strani..
Humac
Vidim da si dobro upućen.Pa ne znaš da je odavno na snazi UEFINA zabrana dolaska gostujućih navijača radi epidemioloških razloga.Navijači Legije su ušli ilegalno na više prelaza u Hrvatsku radi ugovorene tuče s navijačima Dinama. I da nema te zabrane misliš da bi neko dozvolio u Zagrebu ili Beogradu gostujuće navijače?Za razliku od Legije kontrolirali bi se svi granični prelazi detaljno i u Hrvatskoj i u Srbiji.Ta je tuča moguća samo na neutralnom terenu.
rabodimis
@Humac Odlicno sam upucen i znam sta pricam.. Nemoj TI bit naivan i smijesan.. Ko da si sa Marsa pao pa kontas da je to njima neki problem.. Ako su Poljaci tu dosli za belaj, zamisli tek na sta su ovi spremni.. Fol naka pravila spominjes, ko to im nesto znaci ? Sprijecilo bi nesto ? Ti ko dijete.. XD
Humac
Pridaješ vèće moći nego što ih imaju huliganskim grupama u sukobu sa organiziranom državom.Koja ih može u svakom trenutku spriječiti da rade nerede.Huligani bi mogli djelovati jedino ako bi ih država pustila da rade šta hoće.A to se u ovom slučaju naravno neće desiti ni u Hrvatskoj ni Srbiji.Preuveličavaš snagu rulje.Ona može djelovati samo kad joj se pusti a u ovom slučaju to naravno ne bi bilo.Dovedeni specijalci iz čitave države bi namlatili samo domaće navijače jer gostujući ne bi prismrdili.Zaboravljaš da ja Hrvatska u EU od koje je dobila najmoderniju opremu radi migranata gdje ni mrav ne može proći.Šta će doći navijači Zvezde u Hrvatsku kad svake godine ali u Beogradu najavljuju:"Iduće godine u Kninu"?I to je ostalo samo na transparentima u Srbiji.Još nisu prismrdili ni u Knin za 25.godina a kamoli da imaju hrabrost za Zagreb.Država je kad hoće ne u 99 nego 100% uvijek jača od rulje.Naivan si ti ako misliš da nije tako.Nije ovo Juga gdje je Arkana i navijače Zvezdr štitila Policija Socijalističke Hrvatske gdje je bilo u kadru oko 80% Srba.Koji su kasnije digli oružje na državu gdje žive.Ne može se ulaziti u drugu zemlju kako ti se prohtije.Može samo ovako kao u slučaju Legije kad se opustiš radi turističke sezone.U ovom slučaju bi se sve diglo na noge.
Humac
Ako je tako lako proći granicu eto što sam ja jučet čekao više od dva sata kod Gabele da odem na kupanje na more?A imam Putovnicu i osobnu iskaznicun od RH a sa tim mogu gdje hoću i u EU.Pa njihov sam državljanin kao i BiH države pa me nisu na BiH strani ni u čemu zaustavljali nego je s Hrvatske strane bio zastoj.Gleda se svaki detalj na granici.
rabodimis
@Humac De braca razmisli malo, TI ne razmisljas kao huligan, ti nisi na sve spreman, ti nisi kriminalac, normalno je da tebe maltretiraju na granici..
Kapak
Dinamo u grupnoj. Ovaj Nalic, ima li veze sa trenerom sto je bio u TC?
goku_iz_sirokog
To mu je sin sto igrao za malmo
jc999
I onda mo neko spomene Zvezdu uz Dinamo pa dajte nemojte biti smješni... Konferencija je vaša
Mowzilla
Bravo nasi! (Ahmedhodzic, Nalic, Gojak, Menalo)
Realist
Tu ti je jedino Ahmedhodzic ozbiljan, i Menalo kako tako. Ova druga dvojica nista
edo79
Ahmedhodzic je odigrao odlično cijeli meč..
user1599677620
Nalic tek dolazi i moze biti barem dobra rezerva sto se tice repke,u klubu je standardan u Ligi,a ne znam zasto si Gojaka otpisao?! To sto igra u Dinamu konstantno je bolje nego da je klupa u Torinu ili nekom trecem klubu.
Rastafarian
Gojak ne igra standardno tj. sinoć je prvi put ozbiljnije igrao otkako se vratio iz Italije i realno nema mjestu u prvih 11 Dinama.
Baboisback
Civic,Kovacevic i Kozulj u Ferencvarosu
haris1000
Nalic igra redovno, dobar je to igrač,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.