Dinamu novi milioni, napadač odlazi u Tursku?
EPA

Nije u prvom planu Nenada Bjelice

Dinamu novi milioni, napadač odlazi u Tursku?

Dinamo će se u ovom prijelaznom roku vjerovatno riješiti Marija Gavranovića.

Švicarac bh. korijena došao je na Maksimir u januaru 2018. godine. Od tada je za 'modre' odigrao 82 utakmice i zabio 27 pogodaka, mnogi od njih su bili odlučujući, međutim epizodi na Maksimiru će doći kraj ove zime.

Tako barem špekulišu mediji u Hrvatskoj, prema čijim navodima se Dinamo želi riješiti Gavranovića zbog njegovih visokih primanja, a takve priče već su probudile interesovanje nekoliko klubova iz Evrope.

Nakon što se javio Birmingham, posljednje informacije govore kako bi Gavranović na kraju mogao završiti u Turskoj gdje ga u svoje redove želi dovesti Trabzonspor kojem njegova primanja ne bi bila prevelik teret.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Nakon što nisu uspjeli dovesti Dabbura iz Seville koji je otišao u Hoffenheim, čelnici Trabzonspora su se okrenuli Gavranoviću", piše, između ostalog, tamošnji Karadeniz.

Špekuliše se kako je Trabzonspor spreman za Gavranovića izdvojiti oko pet miliona eura.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Stvarno si dugo ostao u Dinamu. Eto nema ni dvije godine od tvog dolaska u Dinamo već te se hoće riješit.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi