Dino Arslanagić potpisao za novi klub
Foto: KAA Gent

Potencijalni reprezentativac BiH

Dino Arslanagić potpisao za novi klub

Potencijalni reprezentativac BiH Dino Arslanagić (27) i naredne sezone će igrati u Belgiji.

Arslanagićevo ime dovodilo se u vezu s nekoliko klubova otkako je postalo jasno da odlazi iz Antwerpa, a svoju karijeru ovaj odbrambeni fudbaler na kraju će nastaviti u Gentu.

Na zvaničnoj stranici Gent je potvrdio kako je Arslanagić postao novi njihov igrač i da je već potpisao dvogodišnji ugovor.

"Na Dini je da se dokaže i izbori za mjesto u timu", rekao je Gentov sportski direktor Michel Louwagie.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Arslanagić je rođen u Belgiji, nastupao je za mlađe selekcije ove zemlje, a uz Anwerp još je nosio dresove Mouscrona i Standarda iz Liježa.

Podsjetimo, proteklih godina veliki broj fudbalera iz BiH je imao priliku igrati za Gent. Damir Mirvić, Ervin Zukanović, Haris Hajradinović, Danijel Milićević, Nermin Zolotić..., samo su neki od njih.

Top Komentari

user1583752673
On je potencijalni ima vise od 10 godina
6 0
Penderinos
Savez je premalo uradio da ga dovede u reprezentaciju. Bolji je od svih trenutno raspoloživih štopera
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi