Oglasili se iz TOŠK-a - Dizdareviću slomljena ruka, uslijedila je hitna operacija

Nakon žestokog faula igrača Čelika

Oglasili se iz TOŠK-a - Dizdareviću slomljena ruka, uslijedila je hitna operacija

E. Oštraković

Utakmica između Čelika i TOŠK-a u okviru Prve lige Federacije BiH donijela je dva gola duboko u sudijskoj nadoknadi, ali i ružne scene sredinom drugog poluvremena.

Naime, u 77. minuti viđene su jako ružne scene u Zenici kada su dva igrača startovala na Dinu Dizdarevića.

Čudno je da sudija Amin Efendić iz Sarajeva koji je bio nekoliko metara udaljen od svega što se desilo nije odlučio da dosudi faul za TOŠK.

Prema njegovoj procjeni prekršaja nije bilo, a Dizdarević je ostao ležati na travi. Umjesto da prekine utakmicu i pozove pomoć da uđe na teren, Efendić je krenuo u raspravu sa igračima TOŠK-a.

Dizdareviću je dugo ukazivana pomoć, a teren je napustio na nosilima, te je odmah upućen u bolnicu.

Oglasi

Nakon utakmice oglasili su se iz TOŠK-a.

"Naš Dino Dizdarević je včeras u 75' minutu utakmice u Zenici zadobio prelom ruke, te je upućen na hitnu operaciju!

Dino izdrži, uz tebe smo", stoji u objavi TOŠK-a.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Moramo priznati da je nevjerovatno da glavni sudija Amin Efendić iz Sarajeva situaciju u kojoj je fudbaleru slomljena ruka nije sankcionisao ni kao prekršaj.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Convict
Sarajevska posla da je to bila Bosna visocka ili Rudar Njakaka davno bi on potego crveni karton to su svakako sibicarski klubovi a ovako Tesanj Zenica to je smradu isto.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi