Dino Dizdarević se vratio u NK TOŠK

Ponovo u Tešnju

Dino Dizdarević se vratio u NK TOŠK

S. Mlaćo

Novi član NK TOŠK je Dino Dizdarević. Dizdarević je već nosio dres tima iz Tešnja, ali zbog nesporazuma sa Upravom kluba odlučio je da napusti klub.

Sada se vratio i dogovorio saradnju.

Dizdarević je protekli period nastupao za švicarskog niželigaša NK Pajde, a prethodno je nastupao za Bosnu Visoko, Natron, NK Žepče, Slogu Doboj, Jedinstvo...

Potpisao i Travančić

Prvoligaš iz Tešnja ima visoke ambicije u novoj sezoni i to je već sada jasno. U redove TOŠK-a stiglo je nekoliko zanimljivih i kvalitetnih igrača, a samo danas je klub predstavio Rodriga Carvalha Santosa, koji je igrao ze Velež, a potom i Travančića.

Travančić je svojevremeno važio za najtalentovanijeg mladog igrača u BiH, no velika karijera se nije ostvarila zbog raznih faktora i uglavnom vezano za Anidov privatni život.

Igao je za Zagreb, Čelik, Hajduk, Lokomotivu, Sarajevo, a 2015. godine je izgledalo kao da je njegova karijera gotova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Međutim, tada je obukao dres TOŠK-a, pa Proletera iz Teslića, igrao i u Novom Pazaru, pa Radničkom iz Niša i u posljednjem angažmanu je nosio dres autrijskog niželigaša Wiener Liniena.

Sada će opet obući dres TOŠK-a i pokušati da pomogne klubu da se domogne Premijer lige u skorije vrijeme.

Top Komentari

Robijasis1000
Sve propali fudbaleri u tosku zavrsise
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi