Igra u životnoj formi: Spektakularan gol Dine Hotića iz slobodnjaka

Ponovo pogodio

Igra u životnoj formi: Spektakularan gol Dine Hotića iz slobodnjaka

E. Čaušević

Fudbaleri Cercle Bruggea remizirali su večeras u gostima protiv Standard Liegea sa 1:1 u meču 26. kola belgijske Jupiter lige.

Cercle Brugge je uspio da osvoji bod na teškom gostovanju, a i u večerašnjem meču odličan je bio povremeni bh. reprezentativac Dino Hotić.

Hotić u posljednje vrijeme igra u fantastičnoj formi i to je večeras pokazao protiv Standarda jer je uspio postići fantastičan pogodak.

Bh. fudbaler je u 44. minuti utakmice zabio spektakularan gol iz slobodnog udarca za vodstvo svog tima od 1:0, a za Hotića ovo je bio već šesti pogodak ove sezone i pored toga ima čak osam asistencija.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Međutim, gosti nisu uspjeli da zadrže prednost i dođu do pobjede jer je Standard u 55. minuti poravnao na 1:1 kada je Raskin zatresao mrežu Cercle Bruggea i tako postavio konačan rezultat.

Cercle Brugge je na osmoj poziciji sa 35 bodova, dok je Standard na 13. mjestu sa šest bodova manje.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Ako sad ne bude pozvan u reprezentaciju, neće nikada...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije