Dio Uprave želi ostati, drugi dio otići: Radna grupa na čelu Zvijezde

Hoće li doći bolji dani na Banja Ilidži?

Dio Uprave želi ostati, drugi dio otići: Radna grupa na čelu Zvijezde

E. Škorić

Održana je Skupština Nogometnog kluba Zvijezda Gradačac, ali ni dalje nema konkretnih rješenja.

Upravni odbor je ranije podnio ostavku, ali na današnjoj Skupštini ista nije usvojena, mada je jedan dio članova UO odlučlio da napusti sjednicu, dok drugi ima želju da i dalje bude uz klub.

Na današnjoj Skupštini NK Zvijezda Gradačac nakon što je dio Upravnog odbora napustio sjednicu i izjasnio se da ne želi biti dio "uprave", formirana je nova Radna grupa.

Radnu grupu čine Fahrudin Piskić, Sadan Imamović, Edin Smajlović, Hasan Begović, Ešef Jašarević, Skenderović Buhro i Kikić Muriz.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Radna grupa će u narednom periodu iznijeti prijedlog gradonačelniku da dio članova Upravnog odbora koji to žele ostane u klubu a da se na čelo kluba postavi gradonačelnik Edis Dervišagić sa njegovim pomoćnicima koji imaju dobru saradnju sa privrednicima, i dio članova radne grupe.

Koliko će sve to na kraju da donese rezultate, ostaje nam da vidimo, no na Banja Ilidži situacija nije idealna već godinama.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi