Dionice Juventusa padaju zbog "slučaja Ronaldo"
(Foto: EPA)

Problemi i za Staru damu

Dionice Juventusa padaju zbog "slučaja Ronaldo"

Midhat Šljivak

Dionice torinskog Juventusa pale su jutros za više od procenata, a uzrok tome su optužbe za silovanje prema prvoj zvijezdi tima Cristianu Ronaldu.

Portugalac je osumnjičen da je u ljeto 2009. godine u Las Vegasu silovao manekenku Kathryn Mayorgu, koja je prethodnih dana iznijela teške optužbe na račun zvijezde Juventusa.

Zbog ovih optužbi dosta gubi i torinski klub. Jutros je na berzi zabilježen pad dionica od čak 5,37 procenata, što je itekako veliki procenat.

I sam Ronaldo je u velikim problemima jer bi ubrzo mogao ostati bez glavnih sponzora koji za sada čekaju rasplet situacije oko optužbe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nike je čak najavio mogućnost da se raskine saradnja od milijardu dolara koju su 2016. godine Ronaldo i ova kompanija potpisali.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Juve je institucija,i ako fuxa nista ne dokaze,a nece sigurno onda ce Juve nju da tuzi za narusavanje ugleda kluba !!! Malo fuxi 300.000 funti za noc pa bi jos htjela !!!
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti