Direktor Juventusa u London nije otputovao samo zbog Maurizija Sarrija

Završava još dva transfera?

Direktor Juventusa u London nije otputovao samo zbog Maurizija Sarrija

E. Čaušević

Engleski mediji objavili su sinoć da je direktor Juventusa, Fabio Paratici, otputovao u London kako bi dogovorio dolazak Maurizija Sarrija na klupu Stare dame.

Sarri je pristao da vodi Juventus od naredne sezone, ali problem sada stvara Chelsea koji ne želi raskinuti ugovor s ovim trenerom bez obeštećenja. Navodno, Plavci od Juventusa traže oko pet miliona eura.

No, Paratici na Otok nije otputovao samo zbog Sarrija. Kako prenosi The Sun direktor Juventusa bi mogao obaviti još razgovore s klubovima iz Manchestera.

S Manchester Cityjem bi trebao početi pregovore oko Joaa Cancela koji bi mogao napustiti Juve, dok bi s Unitedom trebao razgovoarati oko mogućeg povratka Paula Pogbe u Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, razgovori oko Pogbe trebali bi se održati sutra i u Juventusu su sigurni da imaju velike šanse da se francuski reprezentativac vrati u redove prvaka Italije.

Što se tiče Cancela tu je situacija jasna jer je Juventus postavio cijenu od oko 50 miliona eura. No, iz Cityja su tražili sastanak s njim kada je već doputovao u Englesku i pokušat će smanjiti cijenu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi