Direktor Juventusa zabrinut za Pipitu ali poručuje: Nadam se da ostaje s nama

Šta će biti s Higuainom?

Direktor Juventusa zabrinut za Pipitu ali poručuje: Nadam se da ostaje s nama

Direktor Juventusa Fabio Paratici govorio je danas za Sky Sport i tom prilikom između ostalog komentarisao situaciju oko napadača ekipa Gonzala Higuaina.

Popularni Pipita napustio je Torino prije otprilike mjesec dana i vratio se u rodnu Argentinu kako bi se brinuo o majci koja se bori s rakom.

Iako je Stara dama prije 10-ak dana naredila svim svojim strancima da se vrate u Torino jer će treninzi uskoro početi, mediji javljaju kako Higuain nema namjeru to da učini.

Nekadašnji napadač Real Madrida, Chelseaja, Napolija i Milana želi biti uz bolsnu majku i postoji mogućnost da više ne odigra ni jedan meč za Juve. Kada su u pitanju planovi za narednu sezonu, Paratici kaže kako bi volio imati i Higuaina na raspolaganju.

"Kada je otišao iz Torina, bio je vrlo zabrinut radi privatnih razloga".

"On je vrlo osjetljiv čovjek. Mi smo mu naklonjeni, imao je izvanrednu sezonu, tako da se nadam kako će ostati s nama još jednu godinu koliko mu važi ugovor", poručio je direktor Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pipita je inače u toku ove sezone upisao osam golova i isto toliko asistencija u svim takmičenjima.

On se ovih dana povezuje s povratkom u River Plate.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi