Direktor Rome: Karsdorp će uskoro potpisati
Foto: EPA

Počeli pregovori sa klubom mladog Holanđanina

Direktor Rome: Karsdorp će uskoro potpisati

Fudbaler holandskog Feyenoorda Rick Karsdorp je velika želja čelnika Rome, međutim iako je rimski klub već stupio u kontakt s Karsdopom i Feynoordom, nije došlo do postizanja dogovora.

Ipak izvršni direktor Rome, Mauro Baldissoni uvjerava kako se radilo samo o prvom sastanku, te da će Holanđanin uskoro postati član Vučice.

Naime, izvršni direktor kluba Baldissoni i sportski direktor Monchi su u nedjelju otputovali u Holandiju kako bi sa predstavnicima Feynoorda razgovrali o Karsdorpovom transferu. Međutim oni su za mladog beka, navodno, ponudili 16 miliona eura, dok Feynoord trenutno svog fudbalera ne želi prodati za manje od 19 miliona eura, pa je ova ponuda odbijena.

"Bio je to samo jedan od mnogih sastanaka, upoznali smo se i započeli diskusiju", izjavio je Baldissoni za italijanske medije, te dodao:

"Bio je to prvi sastanak. Cifre? Neću ništa reći."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Novinare je zanimalo i kada bi Karsdorp mogao potpisati na Romu, na šta je izvršni direktor kluba kratko odgovorio:

"Uskoro. Tek je 25. juni."

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi