Gerrard je razmišljao srcem, a ne glavom i to bi ga žestoko moglo koštati

Stigao u Pariz na finale Lige prvaka

Gerrard je razmišljao srcem, a ne glavom i to bi ga žestoko moglo koštati

E. Čaušević

Fudbalska sezona je na samom zalasku, a do kraja je ostalo još samo finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola.

Veliko finale najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu igra se večeras u Parizu i sigurno je da nas očekuje mnogo uzbuđenja.

U finalu će se sastavi Real Madrid i Liverpool koji su ove sezone blistali u Ligi prvaka i zasluženo su na kraju došli do finala, ali jasno je da samo jedna ekipa na kraju može biti na tronu.

U Pariz je već doputovao veliki broj navijača iz Španije i Engleske, te veliki broj i poznatih ličnosti koje žele uživo pratiti ovaj okršaj.

Na finale Lige prvaka stigao je i Steven Gerrard koji je odlučio večeras biti u Parizu kako bi navijao za klub u kojem je proveo skoro cijelu igračku karijeru.

Gerrard je čak prije finala poslao i poruku navijačima Liverpoola, te je prognozirao pobjedu od 2:0. Međutim, nisu baš bili svi oduševljeni što je Gerrard odlučio da ide u Pariz.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, Gerrard se našao na udaru kritika navijača Aston Ville koju trenira. Oni su poručili da je Gerrard na ovaj način pokazao nepoštovanje prema ovom klubu i da je neprihvatljivo da ide navijati za neki drugi klub bez obzira kakav trag je u tom klubu ostavio.

Pojedini navijači Aston Ville su čak poručili da je taj potez neoprostiv i zatražili su čak ostavku Gerrarda, ali jasno je da se to neće desiti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hake
Kakva je ovo seljačina od trenera hahahhaha pa ne možeš biti baš ovoliko glup i iskazivati otvorenu ljubav prema klubu a treniraš drugi klub u istoj ligi! Ovo je apsolutna neprofesionalnost. Mislim da nije zabilježeno ovako nešto nigdje i nikad. Luzer ostaje luzer ahahahhaha
0 9
rime_
Glup potez fakat
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi