Disciplina je čudo: Henry natjerao igrača Monaca da se vrati i lijepo namjesti stolicu

U centru pažnje francuske javnosti

Disciplina je čudo: Henry natjerao igrača Monaca da se vrati i lijepo namjesti stolicu

Endin Čaušević

Legendarnom Thierryju Henryju ne ide baš najbolje na početku trenerske karijere jer njegov Monaco nikako da pronađe pravu formu.

Monaco je nakon 16 odigranih utakmica na pretposljednjem mjestu sa samo 13 bodova i mnogi su sigurni da će se ovaj velikan boriti za opstanak ove sezone. Iako je klub iz Kneževine prije par godina bio prvak Francuske ove sezone im ništa ne ide po planu.

Henry je nedavno izabran za novog trenera, no odmah je postalo jasno da se preko noći ne može ništa promijeniti. No, ono što su igrači odmah vidjeli jeste da je disciplina veoma bitna Henryju, a to i kroz sitnice.

Naime, na press konferenciji Monaca pred meč Lige prvaka s Henryjem se novinarima obratio i igrač Benoit Badiashile. Nakon završetka on je krenuo prema izlazu, ali ga je Henry natjerao da se vrati i lijepo namjesti stolicu na kojoj sjedi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

niko nikovic
Baš me zanima da li bi Falkau rekao da se vrati i namjesti stolicu.
14 19
karlhajncbrazzzo
Ma bravo! Kakve makazice, voleji, asistencije i sl., ovo je najbolji potez.
16 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti